Rólunk

Keresés

Ár:

 m. Ft.-tól

 m. Ft.-ig

Rólunk

 

 Tatáringatlan iroda Gyál

 

Irodánk 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező összeszokott, kis létszámú csapat. Szeretjük a kihívásokat, a szakma által nyújtott lehetőségeket, és azt, hogy az eladóink és a vevőink érdekeit szem előtt tartva együtt érhetünk el közös sikereket!
Munkánkat számos partner segíti, legyen szó jogi, ügyvédi segítségnyújtásról, hitelfelvételről, energetikai tanúsítvány készítéséről vagy műszaki felmérésről, földmérésről, vagy akár hivatali ügyintézésről.

 

A minőségi munka mellett a személyes kapcsolatokban hiszünk, így minden partnerünkkel, aki ingatlant szeretne eladni, külön, személyre szabott ajánlatot dolgozunk ki, mely a gazdaságos megbízási díj mellett a szolgáltatási feltételeket is tartalmazza. Szerződéseink minden esetben egyértelműen és világosan fogalmaznak, valamint tartalmaznak minden információt az ingatlan értékesítéssel és az általános rendelkezésekkel kapcsolatosan.

 

Ami megkülönböztet bennünket az ingatlanosok többségétől, hogy szeretjük a munkánkat, szeretjük és tiszteljük az embereket, nekünk minden ügyfél egyedi és fontos. Minden érdeklődővel lehetőség szerint személyesen megyünk az ingatlanok bemutatására. Nagyon sok régi ügyfél, vagy azok barátai, ismerősei keresnek meg, bizonyítva, hogy "ügyfél kezelési módszerünket" szeretik az emberek. Későbbiekben is gyakran keresnek meg tanácsért, vagy más segítségért. Az esetek többségében hétvégén is dolgozunk, hiszen tudjuk, hogy az emberek többsége ekkor ér rá. Remélhetőleg hamarosan találkozunk Önnel is, és segítségére lehetünk akár eladási, akár vételi szándék vezérli.

 

 

 

 

 

 Saját új építésű ingatlanjainkat is értékesítjük kulcsrakész állapotban.

 

Új építésű eladó lakásaink, új építésű ikerházak, új építésű családi házak  esetében az alábbi támogatások igénybe vehetőek, melyekkel Ön még jobban jár:

 

• 2 gyermek esetében 2.600.000 Ft csok, ehez tartozó 10.000.000 Ft államilag támogatott kedvezményes hitel.

 

• 3 gyermek esetében 10.000.000 Ft csok, ehez tartozó 15.000.000 Ft államilag támogatott kedvezményes hitel.

 

5% Áfa visszaigényelhető!

 

CSOK FELVEHETŐ!!!! MINDEN INGATLANUNK  ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZIK!! MINŐSÉGI GARANCIÁVAL!!

 

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ